Jul 7 2017

Geronimo har fået en kæreste

Vores elskede papegøje, Geronimo, er flyttet hjemmefra. Han/hun havde aldrig før boet sammen med andre papegøjer, og som mennesker, der elsker at bo sammen med mennesker, syntes vi også, at Gerry skulle have chancen for at bo med artsfæller.

Og nåh ja, Gerry er faktisk måske en hun-gøje, selvom vi har sagt “han” i mange år.

Hun er flyttet til Fugleinternatet i Odsherred. Her sad en anden blåpandet amazone, Uno, og manglede en makker. Heldigvis blev Gerry og Uno venner ved første blik. Videoen her er fra deres allerførste møde. Det er Gerry til venstre.

Vi har som kollektiv oprettet os som fuglefaddere og donerer fremover et fast beløb til Fugleinternatet til deres store arbejde med mange slags gøjer.

De kan altid bruge flere faddere, så det kan vi kun opfordre til. Se hvordan man kan blive fadder her.


Mar 16 2016

Forår på balkonen


Mar 2 2014

Fri os fra kernefamilien

I forrige uge sendte DR2 en temalørdag under titlen “Fri Os Fra Kernefamilien”. Journalist Anni Pape lånte vores stue og interviewede filminstruktør Thomas Vinterberg og Nadia Kløvedal Reich om det at vokse op i et kollektiv.

I kan se udsendelsen HER.

Foto: Screendump fra dr.dk

Tidligere har samme journalist lavet programmet “Fra Blød Hippie til Hård Revolutionær”, der handler om 70’ernes ideologier. Her kan man også få et glimt af Maos Lyst. Se HER.


Jan 24 2014

Kollektivet i dag – TV2 Lorry

I starten af januar kunne man få et indblik i vores kollektiv på TV2 Lorry. De ville gerne lave et indslag om kollektivliv i 2014 vs. 1970’erne. Marie, Tonje, Anne og Douglas tog i mod. Se indslaget her.

Foto: Screenshopt fra Lorry.dk


Nov 25 2010

Felix Rockin’

Felix har fundet Massimo’s iPod, og sød musik opstår…


Jul 26 2009

Olive Eyes – frYars

Maos Lyst

Maos Lyst lagde hus til optagelse af denne skønne musikvideo. Album udgives i september.


Nov 22 2008

En lille ting om papegøjer og brændehugning