Maos Lyst 50 år

Maos Lyst

Maos Lyst fylder år 50! Det fejrer vi d. 17. og 18. august.

Fredag d. 17. august holder vi åbent hus, hvor alle venner, naboer, tidligere beboere, interesserede, nysgerrige og presse er velkomne. Havedøren er åben fra kl. 15.00 – 23.00.

Lørdag d. 18. august inviterer vi til jubilæumsfest. Denne dag vil vi samle alle med tilknytning til huset, derfor håber vi meget at se alle der har boet i Maos, er kommet i huset eller på anden måde har en tilknytning hertil. Alle er velkomne fra kl. 14.00 til langt ud på natten.

Vi har et stærkt program med koncerter, bogudgivelse, samtaler om kollektiver og en masse andet godt. Programmet opdateres løbende, så hold øje med hjemmesiden her og på vores Facebook-events:

Facebook: åbent hus fredag d. 17. august

Facebook: Jubilæumsfest lørdag d. 18. august

Deltagelse d. 17. august er gratis, men med gratis tilmelding. Klik her for at tilmelde dig åbent hus fredag d. 17. august.

Du tilmelder dig jubilæumsfesten d. 18. august ved at købe 100 Mao Dollar for 150 kr. , som kan bruges på mad, drikke og kage mm. Klik her for at tilmelde dig jubilæumsfesten lørdag d. 18. august.

Til begge dage er det muligt at donere et bidrag til festen. Alle indtægter går til at dække udgifterne til jubilæet, så donationer er meget velkomne.

Tilmelding må meget gerne ske inden d. 10. august, så vi har en fornemmelse af, hvor mange der deltager.

Til begge dage er det muligt at købe mad og drikke.

Vi glæder os til at se jer og fejre det her fantastiske kollektivs historie sammen med jer!

Hilsen

Selma, Silas, Buster, Bertil, Clara, Morten, Emilie, John, Anne, Lærke, Troels, Kasper, Marie, Frederik, Jorge & Douglas