Maos Lyst søger glad mand

Maos Lyst i Hellerup er et af Danmarks og Københavns ældste kollektiver. Vi har stolte traditioner og historier i væggene, men mest af alt er vi et moderne kollektiv som omtaler hinanden som vores familie. Lige nu består denne familie af ni voksne mellem 23 og 41, tre drenge på fire, fem og tolv, en onkel fra Amerika der lige har rundet 70, en tyk og en tynd kat, en hane og fem høner, en papegøje fra Jylland og en hel masse zebrastribede fisk. Og måske er du den vi mangler?

Vi deler det meste i Maos Lyst, maddage, rengøring, aviser, havearbejdet, musik, fester, sorger og glæder. Praktisk fungerer det således at vi spiser sammen fast søndag til torsdag. En håndfuld er vegetarer, resten nyder egenskudt elg fra fryseren eller and fra egen have. Vi går meget op i at leve så økologisk vi bare kan. Om sommeren dyrker vi grønsager i vores skønne have og tager rundt på egnen for at høste frugt og bær.

Én gang om måneden holder vi arbejdseftermiddag, vi holder halvårlige arbejdsweekender og vi planlægger en hel arbejdsuge her til foråret hvor vi vil komme ajour med nogle af de store vedligeholdelsesopgaver det gamle hus kræver af os.

Og selv om det er helt vildt dejligt at være praktiske sammen, holder vi også nogle sjove fester, deriblandt en stor årsfest, en sommerfest og ”nytårskur” for gamle kollektivister. Desuden planlægger vi at fylde vores smukke stuer med flere koncerter fremover.

Indskud for andelshavere er på 20.000, den månedlige husleje på cirka 3500 og madpenge er 1300 kroner om måneden. Til sammen dækker det det meste, fra aviser (vi holder Information, Politiken og Weekendavisen), til renoveringer, morgenmad og kattemad.

Vi leder efter en mand mellem 25 og 45 år, gerne med kollektiverfaring, men det er ikke noget krav. Det vigtigste er at du har stor lyst til at indgå i vores kollektive familie og investere den tid og energi det kræver.

Du kan læse mere om os og se billeder fra vores dejlige hus på maoslyst.dk.

Send din ansøgning til kollektivetmaoslyst@gmail.com (ikke en besked på DBA!) inden mandag den 10. februar.

Vi afholder rundvisninger lørdag den 15. februar og samtaler 16., 18. og 19. februar. Markér det i din kalender allerede nu!

Med ønsker om en god boligjagt fra os alle i Maos Lyst