Vi søger to ny beboere fra 1.7.18

Hejsa!

Vores kære, gamle kollektiv søger to nye personer til at flytte ind den 1. juli 2018.

Vi er et kollektiv med 50 år på bagen (jubilæum i august 2018!) med alt hvad det indebærer af historier og traditioner. Til dagligt er vi dog et moderne kollektiv, hvor vi taler om tingene, har højt til loftet og mange gæster.

Vi bor tæt, men med masser af plads, og har valgt hinanden som en slags udvidet familie. Vi deler næsten alt – sorger, glæder, toiletpapir og ladcykel, arbejdsdage (arbejdsuger og -weekender, nogle gange!), hverdag og fester.

Vi spiser sammen fem dage om ugen; hovedsageligt vegetarisk og økologisk. Vi har dog enkelte entusiastiske kød-elskere, så der bliver også lavet lækker ikke-vegetarisk mad. Rengøring og større ansvarsområder deler vi også.

Hvem er du?

Du kan være ung eller gammel, tyk eller tynd, højrøstet eller stille. Det vigtigste er, at du har lyst til at bo i kollektiv og kaste din energi ind i et forpligtende fællesskab med alt hvad det indebærer af fælles ansvar, praktiske opgaver, hygge og spas. Måske har du prøvet noget lignende før, det er ikke vigtigt, bare du er bevidst om, hvad du forventer af kollektivlivet, og hvorfor du vil bo i Maos Lyst.

Det er vigtigt, at du er klar på et forpligtende fællesskab, hvor vi er fælles om ansvaret for at vedligeholde vores gamle hus, lysten til at holde traditioner som årsfest og nytårskur i hævd, og at du kan se dig selv i et hus med 4 par, 3 babyer og en teenager.  Vi kan desværre ikke tage imod ansøgere med børn eller dyr denne gang.

Hvem er vi?

Fra 1. juli er vi 11 voksne andelshavere (I bliver nr. 10 0g 11), en teenager på 16, hvis far netop er flyttet hjemmefra, og en onkel fra Amerika af ældre dato. Vi har også toiletfisk og en gammel, neurotisk/autistisk hankat. Gruppen har ændret sig gevaldigt over meget kort tid, så vi nu er blevet fire kærestepar i huset, hvoraf tre af parrene har små babyer med alt hvad der følger af babylyde og babysnak. Vi bestræber os dog meget på, at det ikke skal fylde det hele, og at vi også skal have ren voksen-tid og voksensnak.

Vi er studerende, selvstændige, arbejdende, søgende, engagerede, fulde af holdninger, drømme og respekt for hinanden. Det er vigtigt for os at have styr på hverdagen og de praktiske rutiner (det kører ret godt) og at have det godt sammen (det kører også ret godt 🙂

Men det er også vildt vigtigt at lave og udrette fede ting sammen: Det er både at bygge drivhus, renovere vores store, gamle hus (hvilket er en konstant opgave), lave have, male vinduer og meget mere. Det er også at holde stor årsfest, nytårskur for tidligere beboere, nogle gange en sommerfest, ind i mellem en huskoncert eller noget helt syvende – og rigtig gerne ting udenfor huset.

Vi glæder os til at læse din ansøgning. Skriv lidt om hvem du er, og hvorfor du gerne vil bo i kollektiv på denne her måde.

Kærlig hilsen Bertil, Anne, John, Marie, Jorge, Emilie, Troels, Douglas, Lærke og Kasper

Det praktiske:

Vi skal have din ansøgning på mail kollektivetmaoslyst@gmail.com

– senest den 6. maj kl. 23.59.nul.dut

– husk telefonnummer i ansøgningen!

Rundvisninger er den 21. og 22. maj – vi ringer og inviterer dig.

Samtaler foregår den 27., 28. og 29. maj – vi vil nemlig gerne finde dig før 1.6.

En andel koster 20.000. Værelserne koster i omegnen af 3.500 kr hver. Madpenge er 1.400 kr. per måned.

Indflytning er 1.7.2018.