Vi søger ny kollektivist fra 1. juli 2017

(opdateret juni 2017 – vi har fundet vores mand)

Hejsa!

Vores kære, gamle kollektiv søger en ny person til at flytte ind 1. juli 2017.

Vi er et kollektiv med snart 50 år på bagen med alt hvad det indebærer af historier og traditioner. Til dagligt er vi dog et moderne kollektiv, hvor vi taler om tingene, har højt til loftet og mange gæster.

Vi bor tæt, men med masser af plads, og har valgt hinanden som en slags udvidet familie. Vi deler næsten alt – sorger, glæder, toiletpapir og ladcykel, arbejdsdage (arbejdsuger og -weekender, nogle gange!), hverdag og fester.

Vi spiser sammen fem dage om ugen; hovedsageligt vegetarisk og økologisk. Det hænder dog, at der er hjemmeskudt elg eller gode, gamle danske retter med kød på bordet. Rengøring og større ansvarsområder deler vi også.

Hvem er du?

Du kan være ung eller gammel, tyk eller tynd, højrøstet eller stille. Det vigtigste er, at du har lyst til at bo i kollektiv og kaste din energi ind i et forpligtende fællesskab. Måske har du prøvet noget lignende før, det er ikke vigtigt, bare du er nogenlunde bevidst om, hvad du forventer af kollektivlivet.

Vi kan desværre ikke tage imod ansøgere med børn eller dyr denne gang.

Hvem er vi?

Fra 1. juli er vi 9 voksne andelshavere (du bliver nr. 9), en teenager på 2/3 tid og en onkel fra Amerika af ældre dato. Vi har også toiletfisk, en gammel kat og (lidt endnu) en grøn papegøje. Vi er tre kærestepar i huset, så måske kommer der også kollebabyer til.

Vi er studerende, selvstændige, arbejdende, søgende, engagerede, fulde af holdninger, drømme og respekt for hinanden. Det er vigtigt for os at have styr på hverdagen og rutiner (det kører ret godt) og at have det godt sammen.

Men det er også vildt vigtigt at lave og udrette fede ting sammen: Det er både at bygge drivhus, renovere vores store, gamle hus, lave have, male vinduer og meget mere. Det er også at holde stor årsfest, nytårskur for tidligere beboere, nogle gange en sommerfest, ind i mellem en huskoncert eller noget helt syvende.

Vi glæder os til at læse en ansøgning fra dig. Skriv lidt om, hvem du er, og hvorfor du gerne vil bo i kollektiv på denne her måde.

Kærlig hilsen Frederik, Bertil, Anne, John, Marie, Jorge, Emilie, Troels, Douglas og Lærke

Det praktiske:

Vi skal have din ansøgning på mail kollektivetmaoslyst@gmail.com

– senest den 20. april kl. 23.59.nul.dut

Rundvisninger er søndag den 7. maj – vi ringer og inviterer dig. (OBS – husk et tlf.nummer i ansøgningen.)

Samtaler foregår den 22., 23. og 24. maj – vi vil nemlig gerne finde dig før 1.6.

En andel koster 20.000. Værelset koster ca. 3500-3800 kr.. Madpenge er 1400 kr. per måned.

Indflytning er 1.7.2017.