Vi søger…

Vi har fået overvældende mange fede ansøgninger fra seje mænd, så vi lukker ned for ansøgninger for nu.

I 1901 lod et hus sig bygge på Svanemøllevej 88. Det var hvidt og firkantet. I 1968 blev husets status ophøjet fra traditionel patriciavilla til det nye og utraditionelle fænomen kollektiv. Dette fænomen har fortsat sig selv helt frem til i dag, hvor vi bor 10 glade kollektivister i det selv samme hvide firkantede hus.

Huset er lige nu hjem for to katte, en papegøje, et dusin fisk, 9 høns, to ænder, en æstetisk fotojournalist, en stærk skovhugger, en udforskende videnskabsmand, en bæredygtighedsfilosof, en maddesigner, en radiojournalist, en kunstnerisk spildesigner, en uimodståelig kok, en japansk fysiker og en gæv parcour-dreng på 11 år.

Vi efter to nye mænd fra 1. september og 1. oktober. Du skal være over 25 år og have stor lyst til at bo i kollektiv. Vi velkommer også børn, par og andre spændende konstellationer.

Vi deler det meste – lige fra toiletpapir til rugbrødsmadder og rengøring. Vi spiser sammen 5 dage om ugen. Du laver mad og køber ind sammen med én anden kollektivist én gang om ugen, og du har ansvar for et rengøringsområde. Vi har arbejdsdage, hyggedage, fester, renoveringsprojekter og udflugter. Vi bader i havet og griller i haven

Vi har en hel masse spændende planer for huset, som vi gerne vil realisere sammen med nye beboere, men vi håber også, du vil realisere en masse af dine interesser og ideer her i huset.

Huslejen ligger mellem 3.200 og 3.900 kr/md afhængig af værelsets størrelse. Huslejen dækker alle fællesudgifter på nær madpenge som er 1.300 kr/md. Madpengene dækker alle dine måltider. Vi køber fortrinsvist økologisk. Derudover er toiletpapir, tandpasta, rengøringsmidler, kaffe, aviser, shampoo og lign. inkluderet i madbudgettet. Når du flytter ind indskyder du 20.000 kr, som gør dig til andelshaver i andelsforeningen. De 20.000 tilbagebetales ved udflytning.

Skriv hvem du er, og hvorfor du søger til: maoslyst@maoslyst.dk så inviterer vi dig måske på besøg i starten af august.