To nye kollektivister

Anne

Da Markus, Nina og lille Felix flytter til Nørrebro, for at være en lille familie, søger vi to nye kollektivister per 1. januar 2011.

Spread the word!


5 Responses to “To nye kollektivister”

 • Morten Says:

  Søger I stadig nye beboere?

  Mvh,
  Morten

 • Jacob Hoff Says:

  Hej Maos Lyst
  Jeg synes, I ser ud til at have et godt og rart kollektiv. Derfor vil jeg gerne høre noget mere om værelset (pris, størrelse etc) samt om jeres fællesskab i øvrigt (værdier, regler etc)

  Kh. Jacob

 • Maya Nyholm Says:

  Hejsa. Ja jeg er også meget interesseret. Stedet er lige hvad jeg har ledt efter . Smukt, hyggeligt og socialt. Jeg studerer design på KEA ti minutter derfra og har en søn på 5 år der vil elske det! :0) Er der mulighed for at man kunne komme og se stedet?

 • Andreas Says:

  Kære alle tre,

  Mange tak for jeres henvendelser. Men vi har allerede fundet en ny beboer og har samtale med en anden her før jul, så det tegner desværre til, at vi har fundet alle dem vi skal bruge i denne omgang.

  Vi skal nok kontakte jer hvis det (mod forventning) skulle vise sig at være nødvendigt at søge flere kandidater. :-)

 • Thomas Aabling Says:

  Kære Maos Lyst

  Jeg har kigget på hjemmesiden og jeres kollektiv ser ud som et rigtig rart og hyggeligt sted at bo. Hvis en beboer skulle flytte eller en af de to nye skulle melde fra, må du/I også meget gerne kontakte mig. Jeg kender til boformen, har boet i kollektiv i 2×6 år. Jeg er ingeniør og en rar, go og givende gut - jeg er har ingen børn, spiser almindeligt og holder meget af at bo med andre. Kh Thomas

Leave a Reply